VA RUGAM CITITI CU ATENTIE POLITICA DE LIVRARE SI RETUR

1. POLITICA DE LIVRARE

Compania de curierat este Fan Courier.

În cazul în care reprezentanţii societatii de curierat considera că este posibil ca livrarea în locul indicat de Cumpărător este de natură să deterioreze produsele sau locația indicată pentru livrare, îl vor informa pe Cumpărător şi vor înregistra aspectele semnalate în documentul de livrare. Cumpărătorul poate accepta livrarea, cu ignorarea aspectelor semnalate, însă Vânzătorul va fi în acest caz exonerat de orice răspundere cu privire la eventualele daune/prejudicii cauzate produselor sau locației de livrare ca o consecinţă a faptului că livrarea a avut loc conform instrucţiunilor Cumpărătorului. În cazul în care există deteriorări evidente sau sunt produse lipsă sau incorecte, aceste constatări vor fi înregistrate în documentele de livrare. Articolele lipsă vor fi livrate gratuit; articolele deteriorate/incorecte vor fi returnate şi vor fi, de asemenea, înlocuite şi livrate gratuit.

Valoarea minima a produselor comandate este de 45 lei.

Livrările se fac de luni până vineri: 9.00-17.00.

Compania de transport va livra produsele la adresa de livrare. In cazul in care localitatea nu se afla in lista de locatii a curierului, costul se va recalcula in functie de numarul de km parcursi sau se va lasa la cel mai apropiat depozit, pentru a se evita costurile suplimentare.

Livrarea se poate face doar catre o persoana fizica sau juridica din Romania.
Costul livrarii este de 20 lei/colet in localitatile principale din lista de locatii a curierului.

Comenzile sosite incepand cu vineri dupa ora 14:00 si pana luni dimineata ora 10:00 vor fi procesate luni, in ordinea sosirii. In cazul in care volumul comenzilor depaseste capacitatea noastra de procesare, acestea vor fi procesate in urmatoarea zi.

Comenzile speciale vor avea conditii separat stabilite pentru plata si livrare, in functie de specificul acestora.

2. POLITICA DE RETUR

Dacă returnați produsul in termen de 14 zile de la primirea acestuia, veți primi contravaloarea produsului. Contravaloarea costurilor de livrare sau a oricăror alte servicii suplimentare achiziționate, nu va fi returnată. În acest caz veți suporta costurile aferente returnării produsului. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data acceptării returului de către SC First Advertising Agency International SRL.
Pentru a beneficia de serviciul de returnare a produselor, trebuie să fie îndeplinite următoarele condiții:

  • Produsul trebuie returnat in aceeasi stare, cu toate părțile intacte și nedeteriorate
  • Nu pot fi returnate produsele “Comenzi speciale” (produse personalizate sau confectionate la cerere). In cazul in care produsul returnat face parte dintr-o promotie/ discount/ pachet promotional si in urma returului conditiile initiale ale promotiei nu mai sunt indeplinite, suma aferenta se va deduce din contravaloarea produselor returnate care urmeaza sa fie platita clientului.
  • Prevederile legilor care guverneaza cumparaturile online nu se mai aplica in cazul in care clientul se prezinta la sediul firmei ca sa ridice personal comanda, chiar daca aceasta a fost achizitionata de pe site-ul magazinului online pentru ca se considera ca produsul a fost verificat in momentul ridicarii si acesta este in conformitate cu cerintele clientului.
I

*** Preț valabil exclusiv pentru localitățile din lista Locații Fan Courier. Pentru localitățile care nu sunt cuprinse în listă pot apărea costuri suplimentare, calculate în funcție de numărul de kilometri parcurși.