Prin Decoratiuni Personalizate, reunim produse pentru domenii diverse de activitate si punem accent pe personalizarea acestora, astfel incat sa se simta amprenta personala a clientului in fiecare produs.

First Advertising Agency International – owner-ul Decoratiuni Personalizate – a fost infiintata in anul 2001, din dorinta de a aduce o perspectiva noua in abordarea proiectelor de productie publicitara.

Industria publicitara este dinamica si impune noi trenduri, de aceea este nevoie de solutii inovative, complete si personalizate de comunicare cu consumatorii din diverse medii, iar in ultimii ani, First Advertising Agency International s-a axat pe zona de indoor, pe materiale modulare dedicate modern trade si traditional trade.

Dispunem de tehnologii perfomante de imprimare și finisare: print UV si ecosolvent, cu cerneala pe baza de apa, roll si flatbed, routare și frezare CNC, termoformare, laminare la rece si cald. Datorita solutiilor implementate si urmand un plan de dezvoltare durabila, compania se indreapta catre o productie cu 0% emisii de carbon, 0% PVC in productie si cu materiale reciclabile 100%.

Suntem o companie cu capital 100 % romanesc.
Detinem Certificare ISO 9001:2015
Suntem membru Sedex.

SC First Advertising Agency International SRL
Reg Com: J40/1663/2001
CUI: RO 13711048
Sediul: Str. Delea Noua, nr 36, sector 3, Bucuresti, 030925