Afișez toate cele 4 rezultate

Show sidebar

Etajera cu polite Modo I

135lei
Micul ajutor de acasa, Modo Inu este dotat cu 4 polite si 3 spatii simetrice. Daca iti doresti mai mult spatiu de depozitare, cu ajutorul acesoriilor de conectare, poti suprapune doua Modo I. Alege-ti unul sau mai multe sertare din varietatea de imprimeuri disponibile si camera ta va primi un nou look.
Fabricat in Romania.

Disponibil pentru precomandă.

Etajera cu polite Modo II

185lei
Modo II este dotata cu 8 polite si 6 spatii simetrice. Daca iti doresti mai mult spatiu de depozitare, cu ajutorul acesoriilor de conectare, poti suprapune doua Modo II. Alege-ti unul sau mai multe sertare din varietatea de imprimeuri disponibile si camera ta va primi un nou look.
Fabricat in Romania.

Disponibil pentru precomandă.

Etajera cu polite Modo III

245lei
Modo III este dotat cu 12 polite si 9 spatii simetrice. Daca iti doresti mai mult spatiu de depozitare, cu ajutorul acesoriilor de conectare, poti suprapune doua Modo III. Alege-ti unul sau mai multe sertare din varietatea de imprimeuri disponibile si camera ta va primi un nou look.
Fabricat in Romania.

Disponibil pentru precomandă.

Sertar din carton pentru Modo

19lei
Alege-ti unul sau mai multe sertare pentru colectia de etajere MODO si camera ta va primi un nou look. Diverse tipuri de imprimeu / culori.
Fabricat in Romania.