Fotolii & Canapele

Afișez toate cele 5 rezultate

Show sidebar

Fotoliu din carton Seater

450lei
Cumpara primul fotoliu din carton proiectat de FOLDO.  Pentru iubitorii de mobilier din carton, iti oferim acest fotoliu care iti va redefini stilul. Serile de lectura vor deveni mult mai placute pe acest fotoliu comfortabil. Il poti picta sau decora dupa bunul plac.
Fabricat in Romania.

Disponibil pentru precomandă.

Fotoliu din carton Seater Arms

550lei
Fiecare living devine mult mai modern cu un fotoliu din carton natur, ultra rezistent. Designul de impact este realizat pentru a spori senzatia de confort, in orice moment. Ergonomic si comod, acest fotoliu din carton imbina utilul cu placutul.
Fabricat in Romania.

Disponibil pentru precomandă.

Fotoliu din carton Seater Junior

220lei
Nu pune restrictii copiilor, mai ales cand vine vorba de exprimarea creativitatii. Acum, il poti lasa sa transforme un fotoliu din carton intr-un obiect de arta, camera lui devenind zona de expunere a lucrarilor artistice. Fabricat in Romania.

Disponibil pentru precomandă.

Fotoliu EcOnomic

140lei
Usor de amplasat la birou sau acasa, acest fotoliul din carton Economic, combina functionalitatea cu estetica. Designul practic este creat pentru a conferi o senzatie de confort, in orice moment. sau decora dupa bunul plac.
Fabricat in Romania.
In stoc!

Scaun din carton multifunctional Tabureth

45lei
Decoratiunile interioare prind viata cu un scaun din carton multifunctional. Practic si usor de mutat prin casa, scaunul multifunctional se muleaza pe nevoile fiecarui utilizator. Foloseste-l cu usurinta pe post de taburet, masuta din carton sau extensie pentru picioare la un fotoliu Seater sau Economic.
Fabricat in Romania.

Disponibil pentru precomandă.